Welkom bij restaurant Lotus Sakura

Lieve gasten,

Wij hopen dat u veilig en gezond bent in deze bijzondere tijden! De overheid heeft gematigde versoepelingen aangekondigd. En wat zijn wij blij om u weer te mogen verwelkomen in ons restaurant.

 

Vanaf maandag 1 juni a.s. is ons restaurant weer geopend alleen voor a la Carte en Japans Teppan Yaki. Het all-you-can-eat wokken en sushi is nog niet uitvoerbaar, nu we een kleiner team aan het werk hebben. 

Vanaf 1 juni a.s. mogen er maximaal 30 gasten in de zaak aanwezig zijn, dit is exclusief personeel. 

Daarbij worden twee voorwaarden gesteld door de overheid:

- Reserveer uw tafel vooraf om teleurstellingen te voorkomen dat kunt u doen via het reserveringsformulier

- Er wordt bij uw reservering gevraagd of u klachten heeft. Mocht bij aankomst geconstateerd worden dat u covid19-symptomen heeft, zijn wij genoodzaakt om u de toegang te weigeren. 

Overigens dient u de RIVM-maatregelen in acht te nemen:

- Schud geen handen

- Houd 1,5 meter afstand

- Was je handen regelmatig met water en zeep

De versoepelingen vereisen maatwerk voor iedere ondernemer. Daarom hebben wij de volgende opstartprotocol voor Lotus Sakura:

- Om de piekmomenten zoveel mogelijk beheersbaar te houden, kunt up op twee verschillende tijdsstippen uw tafel reserveren voor het diner. De eerste zitting voor het diner start tussen 16:30 - 17:30 uur en de tweede zitting start om 19:00 - 20:00. Dat betekent niet dat u niet hoeft te reserveren voor andere dagdelen, zoals in de middag. Vereiste is reserveer vooraf indien u het restaurant komt bezoeken. 

- Reserveringen niet wijzigen op het allerlaatste moment, wij moeten ons houden aan de maximum capaciteit die aan ons is opgelegd (Als u reserveert voor 3 personen, kom dan niet met 5 personen). Dit betekent niet dat er geen ruimte voor flexibiliteit is, mocht het e.e.a. wijzigen, bel dan vooraf naar 0513-624121 om te vragen of het mogelijk is. 

- Bij binnenkomst gelijk doorlopen naar het restaurant gedeelte waar wij u mogen ontvangen, dit om de drukte bij de afhaalbalie te voorkomen.

Wij hopen met dit reglement u duidelijkheid te kunnen verschaffen en staan onze koks te popelen om u weer heerlijk in de watten te leggen.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Met culinaire groet,

Wen Jiao Dai, Yi Yung Chou & het team van Lotus Sakura