top of page

Welkom bij restaurant Lotus Sakura

Lieve gasten,

Wij hopen dat u veilig en gezond bent in deze bijzondere tijden! De overheid heeft 

verscherpte maatregelen aangekondigd per 29 september jl.

Vanaf dinsdag 29 september jl. mag Lotus Sakura maximaal 30 gasten per aangewezen ruimte ontvangen. Aangezien Lotus Sakura drie afgescheiden ruimtes heeft - Chinees a la Carte, Japans Teppan Yaki en het wokbuffet-gedeelte, mogen wij maximaal 90 gasten ontvangen in de hele zaak. 

Daarbij worden de volgende voorwaarden gesteld door de overheid:

- Reserveer uw tafel vooraf om teleurstellingen te voorkomen dat kunt u doen via het reserveringsformulier

- Er wordt bij uw reservering gevraagd of u klachten heeft. Mocht bij aankomst geconstateerd worden dat u COVID19-symptomen heeft, zijn wij genoodzaakt om u de toegang te weigeren. 

Overigens dient u de RIVM-maatregelen in acht te nemen:

- Schud geen handen

- Houd 1,5 meter afstand

- Was je handen regelmatig met water en zeep

De versoepelingen vereisen maatwerk voor iedere ondernemer. Daarom hebben wij de volgende protocol voor Lotus Sakura:

- Om de piekmomenten zoveel mogelijk beheersbaar te houden, kunt up op twee verschillende tijdsstippen uw tafel reserveren voor het diner. De eerste zitting voor het diner start tussen 16:30 - 17:30 uur en de tweede zitting start om 19:00 - 20:00. Dat betekent niet dat u niet hoeft te reserveren voor andere dagdelen, zoals in de middag. Vereiste is reserveer vooraf indien u het restaurant komt bezoeken. 

- Reserveringen niet wijzigen op het allerlaatste moment, wij moeten ons houden aan de maximum capaciteit die aan ons is opgelegd (Als u reserveert voor 3 personen, kom dan niet met 5 personen). Dit betekent niet dat er geen ruimte voor flexibiliteit is, mocht het e.e.a. wijzigen, bel dan vooraf naar 0513-624121 om te vragen of het mogelijk is. 

- Bij binnenkomst gelijk doorlopen naar het restaurant gedeelte waar wij u mogen ontvangen, dit om de drukte bij de afhaalbalie te voorkomen.

Wij hopen met dit reglement u duidelijkheid te kunnen verschaffen en staan onze koks te popelen om u weer heerlijk in de watten te leggen.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking!

Met culinaire groet,

Wen Jiao Dai, Yi Yung Chou & het team van Lotus Sakura

bottom of page